ITP ( Inspectie Tehnica Periodica) camioane, autocare

Inspectia tehnica periodica (ITP) consta in verificarea complexa a autovehiculului si include: documentele de identificare, starea motorului, franele, directia, anvelopele, luminile, aspectul etc.

Magazin piese auto pentru camioane si remorci

Dispunem de un magazin de piese auto. Comercializam piese auto originale sau fabricate sub licenta.

Service autocamioane in Suceava

In service-ul nostru sunteti intampinati de o echipa profesionista. De asemenea dispunem de echipament modern.

Verificare/ reglare geometrie roti camioane

Reglajul geometriei rotilor are scopul de a aduce si mentine in valorile stabilite de producatorul autovehicolului toate unghiurile rotilor. De aceea este foarte important sa efectuati periodic aceasta operatiune pentru a va asigura un rulaj corect si in siguranta pe sosea.

Verificare/ intretinere aer conditionat

Este necesar sa verificati periodic si mai ales, odata cu schimbarea anotimpului sistemul dvs de climatizare si, implicit, aerul conditionat auto. Daca observati ca ceva nu e in regula cu aerul conditionat, va asteptam in service-ul nostru.

Confectionari furtunuri hidraulice Suceava

Confectionam si reparam furtunile hidraulice la service-ul nostru. Avem in stoc majoritatea tipurilor si diametrelor de cuple si fitinguri care servesc la functionarea utilajelor.

Servicii de tinichigerie, vopsitorie camioane

Efectuam reparatii de vopsire, tiningherie pentru toate tipurile de camioane, remorci si semiremorci. Efectuam lucrarea intr-un spatiu inchis cu mediu favorabil, iar temperatura si ventilatia din incapere fiind controlate.

ITP autoturisme, autovehicule, remorci, semiremorci

Oferim Inspectii Tehnice Periodice pentru automobilul tau, remorca sau semiremorca. Suntem acreditati RAR si asiguram verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra.

Verificare / Incarcare instalatii AC autoturisme

Celsy Prod Com ofera servicii de igienizare si incarcare a instalatiilor de aer conditionat cu freon din automobilul dvs. Puteti fi sigur ca echipamentele A/C, de dezumidificare si incalzire vor functiona in parametrii optimi.

settings

Celsy Prod Com Suceava ofera inspectii tehnice periodice pentru camioane si autoturisme in Suceava. Punem la dispozitie piese de schimb pentru camioane de la 7T in sus.